Metode de slăbit eficiente – dieta de 8 ore

Metode de slăbit eficiente – dieta de 8 ore

 

Întotdeauna suntem în căutarea celor mai simple metode de slăbit care să nu presupună prea mult efort din partea noastră. Doi specialiști americani au cercetat îndeaproape mai multe metode de slăbit și au conceput o dietă de 8 ore prin care nu numai că i se oferă organismului tot ce are nevoie dar se și respectă regulile unei alimentații sănătoase.

În decursul urmării acestei metode de slăbit, specialiștii americani promit că se pot pierde 8 kilograme în plus pe săptămână, respectiv până la 10 kilograme în șase săptămâni. Dar acest lucru depinde foarte mult de organismul fiecăruia.

 

Reguli pe care să le urmați în decursul acestei metode de slăbit

 

Practic ce presupune că trebuie să faci pentru a asigura succesul acestei metode de slăbit? În intervalul orar 9 – 17 sau 11 – 19 seara, poti mânca orice dar singura condiție este să respecți oricare dintre cele două intervale orare.

Cei doi cercetători au ajuns la concluzia că acumularea kilogramelor în plus se datorează în mare parte unei alimentații bazate pe un orar foarte diversificat și de multe ori caracterizat prin ore improprii pentru a lua cina. O dată ce se stabilește un interval orar pentru a hrăni organismul cu ce are nevoie, alimentația se reechilibrează și va fi mult mai ușor să scăpăm de kilogramele în plus.

În primă instanță, organismul fiind obișnuit cu un anumit orar veți avea tentația să nu respectați orarul pe care vi-l impuneți. Dar pentru a vă asigura că reușiți, aveți grijă să oferiți în acest interval orar organismului tot ce are nevoie. În funcție de intervalul orar ales, după ora 17 sau după ora 19 nu mai consumați altceva decât apă, renunțați la sucurile dulci sau la snacks-uri deși știm că ar fi deosebit de plăcut să ronțăiți niște popcorn la film.

Pe parcursul acestei metode de slăbit este bine să vă mențineți motivația aprinsă, adică să vă amintiți în mod constant motivele pentru care doriți să scăpați de calvarul kilogramelor în plus.

Câteva lucruri în plus pe care le puteți face pentru eficientizarea acestei metode de slăbit

 

Aceiași cercetători susțin în studiul lor că organismul nu poate asimila alimentele după un anumit interval orar și atunci cel mai bine este să respectați aceste reguli care nu sunt chiar atât de greu de urmat. Tocmai acesta este și motivul pentru care organismul depozitează sub formă de grăsime toate alimentele pe care nu le poate asimila iar acele calorii ajung acolo unde nu ar trebui în jurul burții și a fundului.

Un stil de viață sănătos presupune să nu săriți peste micul dejun chiar dacă îl luați mai târziu și aveți grijă ca în acest interval orar să consumați cât mai multe alimente sănătoase. Aceasta este una din acele metode de slăbit pe care le puteți urma indiferent de sezon și să vă asigurați că vă hidratați suficient. Rezultatele se vor arăta mult mai eficiente dacă faceți și mișcare. Puteți opta pentru un program de la o sală de fitness sau să mergeți la jogging în parc. Orice ați alege, rezultatele vor fi mult mai eficiente și veți putea să scăpați eficient de toate acele kilograme inestetice.

You may also like...

Lasă un răspuns