Cum să scapi de kilogramele în plus acumulate de sărbători?

Cum să scapi de kilogramele în plus acumulate de sărbători?

Sarmale, salată de boeuf, fripturi, ciorbe, cozonac și multe alte bunătăți au fost pe mesele de sărbători și desigur, nu v-ați putut da în lături să nu le gustați măcar. Dar în toată afacerea asta nu ați reușit decât să câștigați niște kilograme în plus care v-au pus un pic pe gânduri sau cel puțin pantalonii care i-ați purtat acum doua săptămâni par să spună altceva. Mulți au ales calea să meargă la sală dar ce să faceți mai exact dacă nu aveți timpul necesar? Ei bine, puteți urma o dietă rapidă dar de efect.

Cum cu toții știm că o dietă rapidă poate avea efecte negative dacă nu este urmată cum trebuie, atunci noi vă vom învăța o metodă rapidă dar eficientă pentru a redobândi greutatea de dinainte de sărbători fără prea mult efort.

În primul rând, această dietă rapidă urmează o regulă simplă: să renunțați la alimentele grase, la prăjeli, la a pune în farfurie o cantitate mai mare de mâncare decât puteți consuma. Știm. Este greu să nu terminați toate acele preparate gustoase care au umplut masa de sărbători dar urmând această dietă rapidă veți vedea că nu este chiar atât de imposibil.

 

Reguli pentru toată perioada în care urmați această dietă rapidă

Citeste tot articolul pe femeii.ro

You may also like...

Lasă un răspuns